Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Hvilket er vigtigere, kvalitet eller pris?-fsydrip

Slip tid: 2021-12-09 15:54:28  Hits: 18

hello alle, jeg' m vita fra fsydrip dråbe vanding produkt producent. På markedet er kvalitet og pris uundværlige emner for hver af os at diskutere. I dag vil jeg udtrykke mit eget punkt på denne opfattelse.


i tænkekvalitet er lige så vigtig som pris.

"Quality er løftet om at sikre kunderne at købe med tillid, mens Prisen er motivationen til at tiltrække kunder til at købe. På lige vilkårene for den samme kvalitet af Drip-vandingsprodukter er det det mest korrekte valg at vælge et produkt med Vælges pris, at jeg brugte"reasonable pris ikke"lcheap pris". Der er et gammelt kinesisk, der siger, at""you kun kan købe et produkt til en øre er værd med en penny". Der vil altid være produkter med lavere priser end dig på markedet. Det er ikke et meget intelligent valg at forfølge pris eller kvalitet simpelthen. "fsydrip har stræbt efter en balance mellem de to gennem årene. På forudsætningen af ​​samme produktkvalitet reduceres prisen så meget som muligt, eller forbedre kvaliteten af ​​vores produkter til samme pris.

laget

39; s Kig på en kundesager:&THIS klient, fra Indre Mongoliet i detnordlige Kina, har omkring 50 hektar jord til at dyrke majs og hvede. Som vi alle ved, på grund af den korte vækstcyklus af majs og hvede, er Drip Tape utvivlsomt det bedste valg. Jeg anbefalede patch dryp vanding til ham.#

sagde hvorfor en rulle af din 16mm

drip tape med 0,2 mm tykt og 20 cm spaced er $ 15 dyrere end andre. Jeg sagde, fordi råmaterialerne er forskellige. Vi bruger alle mærke

NY PE materiale med god sejhed. Han sagde, at andre mennesker

 39; s produkt er også heltnye. Jeg sagde, at vores byggede-in-emittere også er lavet af heltnye materialer, og han sagde, at det også er andre. Jeg sagde, at vi har en&year garanti. Han sagde, at en anden havde en to#year garanti.---

i sagde:

, tillykke. Hvis du finder en meget kvalificeret leverandør, som du sagde, kan du først arbejde sammen med dem. Hvis du har brug for vores hjælp, vil vi altid være bag dig.""

nin faktum, vi plejede at have billige labyrint dryp bånd før, men et kvalitetsproblem kostede os hundredtusinder af RMB. Vi stoppede produktionslinjen og opgraderet og erstattet råvarer af alle produkter.

e76c259f7d3a04aab1759ff64c14d0aa.jpeg

&#


don

39; t bekymre dig og vær bange,når du køber vores produkter, fordi uanset hvem du køber, kan der være problemer. Det afgørende er den måde, attitude og effektivitet til at håndtere problemer, efter de opstår.


Pursuing maksimale fordele er en opgave for enhver køber, men husk, at de bedste drypvanding produkter aldrig vil blive vist I det virkelige liv, og du kan kun finde egnede dråbevandingsprodukter eller dryppe vandingsproducenter i henhold til efterspørgsel, pris, emballage og andre betingelser.


\\n \\n ovennævnte kun ovenfor Representerer de personlige syn på Fsydrip Vita og er kun til reference. Hvis du har en bedre mening, bedes du forlade en besked. Tak. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n

Tidligere: 3 hot sales produkter til børneh...

Næste: Vandingssystem: Hvorfor har du br...