Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Hvordan tjener jeg flere penge i landbruget?

Slip tid: 2020-09-07 02:08:46  Hits: 20

Med tidenes udvikling vælger flere og flere mennesker, der arbejder uden for landet, at vende hjem for at starte en virksomhed eller forberede sig på at vende hjem for at starte en virksomhed. Plantning i stor skala er den første idé for mange mennesker. Det er også et godt valg at starte en virksomhed.

 

Jeg tror, ​​at mange mennesker, der vil deltage i landbrugsplantningen eller planlægger at deltage i landbrugsplantningen, måske slet ikke forstår plantningen eller bare forstår en del af den. Hvordan starter man plantningsplanen uden teknisk support?

annoying.jpg

 

Valget af plantningsprodukter skal baseres på den lokale jord, temperatur og andre egnede produkter.

Plantningsteknologi er intet andet end behovet for at gøre det rigtige på det rigtige tidspunkt, såsom at forstå afgrødens vækstcyklus og derefter formulere, hvornår man skal befrugte, hvornår man skal skylle, hvornår man skal fjerne insekter, hvornår man skal beskytte og så videre. Ifølge vores erfaring er dette arbejde også fokus for 80% af avlernes daglige arbejde.

 

Dette kræver intelligent samordning af teknologi og avlere. I de senere år har flere og flere mennesker været opmærksomme på projektet med intelligent landbrug. Dette løser effektivt de fleste af producenternes problemer, såsom intelligent kunstvanding, intelligent befrugtning og meteorologisk opsamlingssystem, jordfugtighedssystem kan overføre jordtemperatur og fugtighed, pH, lufttemperatur og fugtighed, lysintensitet og anden information til avlerne i realtid.

  Smart-Agriculture.jpg

Og FSY intelligent befrugtningssystem kan opfylde ovenstående krav, kan også tilpasses efter kundens behov, hvis du er interesseret, bedes du kontakte os for detaljer.

 

Tak for din læsning. FSY Water Saving Technology Limited


Tidligere: Hvordan vælger man et dryppvandi...

Næste: 5 ting, din leverandør vil ikke ...